Tuplapotti

tuplapottikuva

Tiesitkö että Ray:n Tuplapotti on suomalaisten eniten pelaama hedelmäpeli? Se on itse asiassa ollut suomalaisten eniten pelaama pelikone jo yli kymmenen vuoden ajan!

Tuplapotti on hyvin suoraviivainen hedelmäpeli: kolme rullaa, viisi voittolinjaa (joista saa valita haluamansa) ja päälle vielä tuplaus – siinä resepti suomalaisten hedelmäpelien ystävien valloittamiseen.

Niin suosittu kuin Tuplapotti onkin, niin Ray ei silti ole tuonut peliä nettiin: Tuplista ei valitettavasti voi pelata oikealla rahalla netissä.

Onneksi huonojen uutisten vastapainoksi on hyviäkin uutisia. Vaikka Tuplapottia ei voi pelata netissä rahasta, netistä löytyy hedelmäpeli joka on kuin täsmälleen Tuplis! Tämä peli on Jackpot 6000 ja se on lievästi sanottuna loistava – Jackpot 6000 on Ray Pelit.comin kirjoittajien suosikkipeli.

Jackpot 6000 on täsmälleen kuin Tuplapotti: viisi linjaa, kolme rullaa ja mahdollisuus tuplata. Se, mikä tekee Jackpot 6000:sta mielenkiintoisen, on sen kunnolliset voitot: päävoitto on pelin nimen mukaiset 6000 euroa! Vauhdikas, värikäs ja kertakaikkisen erinomainen hedelmäpeli – kannattaa testata.

Pääset pelaamaan Jackpot 6000:ta Mr Greenissä, joka on suomenkielinen ja luotettava pelisivusto.

Pelaa Jackpot 6000:tta >