Texaspokeri

texaspokerikuva

TXS Holdem on erinomainen peli, joka on kuin paranneltu versio Ray:n Texaspokeri-pelistä.

TXS Holdemissa pelaat Texas Holdemia jakajaa vastaan. Mitä enemmän uskallat jaon aikana panostaa, sitä enemmän voitat jos sinulla on jaon lopussa paras käsi!

Pelin löydät suomenkieliseltä Mr Green -sivustolta, josta uudet pelaajat saavat juuri nyt 50 euroa ylimääräistä peliraa.

Pelaa Mr Greenissä >

Texaspokerin / TXS Holdemin peliohjeet

Jaon alussa heität peliin pakollisen alkupanoksen. Kun panos on asetettu, sinä ja jakaja saatte kortit. Nyt on ensimmäisen valinnan aika: lähdetkö näillä korteilla peliin vai luovutatko? Texaspokerissa täytyy osata pelata hyvät kädet ja heittää huonot menemään.

Jos lähdet peliin, asetat peliin kaksi kertaa alkupanoksen suuruisen panoksen ja pöytään jaetaan floppi, eli kolme sinulle ja jakajalle yhteistä korttia. Voit nyt joko korottaa panosta tai “sököttää” (eli passata, eli siirtyä pelissä eteenpäin laittamatta lisäpanosta).

Flopin jälkeen pöytään jaetaan neljäs kortti eli turn. Voit taas korottaa tai sököttää. Turnin jälkeen jaetaan vielä viides kortti eli river. Jako on nyt pelattu ja kortit katsotaan.

Sinä ja jakaja paljastatte korttinne. Texaspokeri-pelissä lopullinen pokerikäsi muodostetaan yhdistelemällä pöytä ja käsikortteja. Kortteja saa käyttää kummasta tahansa vapaasti, kunhan lopputulos on viiden kortin pokerikäsi.

Tietokone muodostaa automaattisesti parhaan pokerikätesi, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Jos sinulla on parempi käsi kuin jakajalla, voitat!

Texaspokeri on taitopeli. Mitä tarkemmin osaat korottaa paremmilla käsillä ja sököttää (tai luovuttaa suoraan) huonommilla käsillä, sitä enemmän voitat!