Tähti – Kolmilinja – Viisilinja

ässäpokerikuva

Tähti, Kolmilinja ja Viisilinja ovat suosittuja Ray:n hedelmäpelejä. Tähti on jopa Ray:n toiseksi suosituin hedelmäpeli (edelle jää vain Tuplapotti).

Jos pidät näistä Ray:n klassisista hedelmäpeleistä, netistä löytyy peli joka on takuu varmasti makuusi. Tuo peli on mahtava Jackpot 6000, joka on tuossa kuvassa oikealla.

Jackpot 6000 on hyvin nopea ja hauska hedelmäpeli, jossa voitot voi tuplata. Jackpot 6000:n erottaa perinteisistä Ray:n peleistä oikeastaan vain sen huimasti isommat voitot, sen päävoitto kun on peräti 6 000 euroa.

Klassisten hedelmäpelien ystävien kannattaa kokeilla Jackpot 6000:ta suomenkielisessä Mr Green sivustossa, josta juuri nyt saa 50 euroa ylimääräistä pelirahaa.

Pelaa Mr Greenissä >


Tähti

Tähti on Ray:n toiseksi suosituin hedelmäpeli. Se on myös hyvin perinteinen Ray:n peli, jossa ei ole lähdetty kikkailemaan: yksi voittolinja, kolme kiekkoa (+ tuplauskiekko) ja sillä siisti. Päävoitto on normaalisti 50 euroa ja pelisaleissa 75 euroa.

Tähden paras vastine netissä on Jackpot 6000, jossa on enemmän voittolinjoja, mutta joka toimii muuten samalla idealla kuin Tähti. Jackpot 6000 löydät tämän sivun yläosasta.


Kolmilinja

Kolmilinja on harvinainen kolmen voittolinjan hedelmäpeli (yleensähän Ray:n peleissä on 1, 5 tai (uusissa peleissä) 10 linjaa). Pelin ainoa erikoisuus on tuplaus ja päävoitto on Ray:n mittarillakin perin vaatimattomat 20 euroa.

olmilinjan ystävien kannattaa kokeilla nettipeleistä Jackpot 6000:tta. Voittolinjoja on Jackpot 6000:ssa viisi, mutta muuten pelit ovat hyvin samankaltaiset lukuun ottamatta Jackpot 6000 reilusti avokätisempiä voittoja. Jackpot 6000 löytyy kelaamalla tämän sivun yläreunaan.


Viisilinja

Viisilinja on oma henkilökohtainen inhokkini kaikista Ray:n hedelmäpeleistä (jos pidät Viisilinjasta, niin olen pahoillani, mutta en vaan pidä pelistä jo sen käsittämättömän ankean ulkoasun takia).

Viisilinjassa on pelin nimen mukaiset viisi voittolinjaa, kolme kiekkoa ja erikoisominaisuus on tuplaus. Päävoitto on käsittämättömän nihkeät 8 euroa, eikä pelissä muutenkaan ole kiinnostavia hienouksia tai ominaisuuksia.

Jos pidät Viisilinjasta (onko siitä pitäminen edes mahdollista?), kokeile tämän sivun yläreunassa esiteltyä Jackpot 6000:tta, joka on parempi peli joka suhteessa.