Sole, Apila & Timantti

tuplapottikuva

Tämä peli päihittää Ray:n hedelmäpeleistä ainakin Solen, Apilan ja Timantin.

Jackpot 6000 on netin ehdottomia hedelmäpelivalioita. Kolme rullaa, viisi voittolinjaa ja tuplaus. Näillä yksinkertaisilla eväillä on luotu vauhdikas ja hauska peli, josta ei puutu isoja voittoja: päävoitto on perinteiselle hedelmäpelille kunnioitettavat 6000 euroa.

Jos Jackpot 6000:n kuvaus kuulostaa jotenkin tutulta, niin se johtuu siitä, että peli on mutkan kautta sukua suomen Tuplapotille: Jackpot 6000 perustuu norjalaiseen Jackpot 2000 hedelmäpeliin, johon Norjan kansallinen peliyhtiö aikoinaan haki innoitusta Ray:n Tuplapotista. Ehkä juuri tämän sukulaissuhteen takia Jackpot 6000 istuu niin erinomaisesti suomalaiseen pelimakuun.

Jackpot 6000:tta kannattaa pelata suomenkielisessä Mr Greenissä, joka on luotettava ja laadukas sivusto. Juuri tällä hetkellä uudet pelaajat saavat 50 euroa ylimääräistä pelirahaa Mr Greenistä, jolla kelpaa laittaa rullat pyörimään.

Pelaa Mr Greenissä >


Ray:n pelikoneet

Apila

Kolme rullaa, viisi linjaa ja tuplaus – Apilan perusteet ovat siinä. Pelin erikoisuus on tuttu monista muistakin Ray:n hedelmäpeleistä: mitä isommalla panoksella pelaa, sitä enemmän pelissä on voittoyhdistelmiä. Erikoisuudesta johtuen Apilaa, kuten muitakin vastaavia pelejä, kannattaisi pelata aina täydellä panoksella.

Netissä hedelmäpelit eivät vaihda voittoyhdistelmien määrää panoksen mukaan, joten täysin Apilaa vastaavaa peliä ei ole. Lähimpää menee Jackpot 6000, joka löytyy tämän sivun yläreunasta.

Sole

Sole on hyvin perinteinen Ray:n hedelmäpeli: ei sen kummempia kommervenkkejä, vaan kolme kiekkoa, viisi voittolinjaa ja tuplaus. Tämä on sama perussetti, josta koostuu monta muutakin Ray:n peliä, kuten mm. Tuplapotti.

Solen ystävien kannattaa testata Jackpot 6000, joka on rakennettu täsmälleen samalla idealla kuin Sole. Pelin löydät kelaamalla tämän sivun yläreunaan.

Timantti

Ray:n Timantin päävoitto on tavallista suuremmat 75 euroa, mutta muuten se on perinteinen suomalainen pelikone: kolme kiekkoa, yksi voittolinja ja mahdollisuus tuplata – nämä samat ominaisuudet löytyvät melkein tusinasta muustakin Ray:n pelistä. Apilan tapaan myös Timantissa voittoyhdistelmien määrä riippuu käytetystä panoksesta, joten peliä kannattaa aina pelata täydellä panoksella.

Timantin ystävien paras valinta nettipeleistä on Jackpot 6000, josta löytyvät Apilaa vastaavat ominaisuudet isommilla voitoilla. Jackpot 600o esittelyn lyödät rullaamalla tämän sivun yläreunaan.