Ruletti

ruletti super 200kuva

Rulette Royale eli “kuninkaallinen ruletti” on nimensä mukaisesti rulettipelien aatelia.

Rulette Royalessa pääset pelaamaan normaalia rulettia, mutta mukana on mielenkiintoinen lisäjuju: Jos osut samaan numeroon useamman kerran peräkkäin, voitat jopa yli sadan tuhannen euron jättipotin!

Roulette Royale voittaa Ray:n Ruletti 200:n ja Super Ruletin helposti: sitä on yhtä helppo pelata, mutta rulettitunnelma ja voitot ovat aivan toista luokkaa.

Rulette Royalea pääset pelaamaan täysin suomenkielisessä Betway-sivustossa, joka on yksi netin suurimmista rahapelisivuista.

Pelaa Roulette Royalea >


Ray:n rulettipelit

Ruletti 200

Peliautomaatti Ruletti 200 on on yksinkertaistettu muoto normaalista ruletista. Pelata voi vain numeroita 0-12 tai väriä (punainen / musta).

Ruletti 200 huonoin puoli on, että oikean numeron arvaamisen voittokerroin arvotaan. Neljästä kerroinvaihtoehdosta kolme (8, 10 ja 12) on niin pieniä, että kokonaisuudessa Ruletti 200:sta on erittäin vaikea voittaa mitään.

Jos pidät ruletista, suosittelemme sivun alussa esiteltyä Roulette Royalea, jossa on huomattavasti Ray:n ruletteja reilummat voitot.


Superruletti

Ray:n muiden rulettipelien tapaan Superruletissa ovat käytössä vain numerot 1-12 ja nolla. Muuten peli toimii kuin normaali ruletti, eli panostaa voi haluamilleen numeroille tai vaikka väreille.

Ray:n peliksi Superruletti (tai Super Ruletti, nimeä on vaikea tulkita pelikoneen kyljestä) on kohtalaisen onnistunut. Aitoa rulettia pienempiä voittokertoimia lukuun ottamatta se on mainio peli, eikä ihme, että kaupoissa Super Ruletti kerää pidemmät jonot kuin Ruletti 200.

Netissä ei ole täysin samanlaista rulettia kuin Superruletti, joten suosittelemme tutustumaan tämän sivun alan Roulette Royaleen.