Ra-ha

ra-hakuva

Ra-ha on Ray:n erikoinen hedelmäpeli, jossa koko pelin teema on napattu muinaisesta Egyptistä. Jopa pelin nimi on hauska sanaleikki, jossa yhdistyvät Ra (auringon jumala) ja raha (se mitä me kaikki haluamme…).

Ra-ha on Ray:n peliksi hyvin monipuolinen. Pelissä on peräti 10 voittolinjaa ja erityinen bonuspeli. Sekä linjojen suuri määrä että bonuspelin olemassaolo ovat molemmat poikkeuksia Ray:n yleisessä pelilinjassa.

Jos pidät Ra-ha -hedelmäpelistä, sinulle on luvassa netissä todella paljon hupia: Ra-han tyyliset pelit ovat internetissä hyvin yleisiä ja toisin kuin Ra-haa, niitä voi pelata leikki- tai oikealla rahalla netissä.

Hyvä peli Ra-han ystäville on esimerkiksi Secrets of Horus, joka on kuin paranneltu versio Ra-hasta. Myös Secrets of Horusissa (joka on nimestään huolimatta suomenkielinen) on 10 voittolinjaa ja grafiikat ovat tyylikkään egyptiläiset.

Pelien tärkein ero on voitoissa.Euron panoksella Secrets of Horusin päävoitto on 10 000 euroa – siis vähän jotain muuta kuin perinteisten pelien parit kympit.

Pelaa Secrets of Horusia >