Marjakori

marjakorikuva

Marjakori on Ray:n uusimpia ja parhaita hedelmäpelejä. Kuten muutkin uudet Ray:n pelikoneet, se hyödyntää näyttävää tietokonegrafiikkaa ja pelissä on kaikenlaisia erikoisia ominaisuuksia kuten tuplaus, joka hoidetaan tyylikkäässä bonuspelissä.

Marjakori on viihdyttävimpiä Ray:n hedelmäpelejä, mutta muuten hyvässä pelissä häiritsee kieltämättä hienolta näyttävä bonuspeli: vaikka bonustaso, jossa valitaan hillopurkkeja, näyttää hyvältä, sen säännöt ovat pelaajalle todella epäreilut (pitkällä aikavälillä kone jää bonuspelissä huimasti plussalle). Hölmö piirre muuten hyvässä pelissä, esimerkiksi Kulta Jaskan bonuspeli on paljon parempi, kuten on myös useimpien nettipelien.

Koska Marjakoria ei voi pelata netissä, suosittelemme kaikille Marjakorin ystäville Devils Delight -hedelmäpeliä. Devils Delightissa (joka on nimestään huolimatta suomenkielinen) on hauska piruaiheinen teema ja bonustaso joka täytyy nähdä itse, jotta sen uskoo todeksi. Pelin hengen mukaisesti Devils Delightissa on pirullisen isot voitot, päävoitto on jopa 200 000 euroa!

Pelaa Devils Delightia >