Mansikka, Pohjantähti ja Senttipotti

hedelmäpelikuva

Gold Rush on netissä pelattava hedelmäpeli, joka on kuin tehty Ray:n Mansikka, Pohjantähti ja Senttipotti -pelien ystäville.

Gold Rush ei voisi olla juuri yksinkertaisempi: kolme kiekkoa, yksi voittolinja ja sillä siisti. Pelaaminen on todella helppoa: kolikot sisään ja rullat pyörimään!

Yksinkertaisten, mutta hauskojen hedelmäpelien ystäville Gold Rush on oiva valinta. Ja vaikka yksinkertainen onkin, ei Gold Rushin jättipotissa ole pihistelty: päävoitto on jotain muuta kuin Ray:n muutaman kympin voitot, Rushista voi nimittäin voittaa jopa 2 000 euroa!

Gold Rushia voi netissä pelata luotettavalla, suomenkielisellä Mr Green -sivustolla.

Pelaa Gold Rushia >


Ray:n vastaavat pelit

Mansikka

Mansikka on Ray:n yksinkertaisin hedelmäpeli. Se ei tarjoa mitään hienouksia, vaan helppoa ja hauskaa pelattavuutta: yksi voittolinja, kolme kiekkoa, ei muuta. Mansikkaa helpompaa hedelmäpeliä ei taida löytyä.

Netissä paras vaihtoehto Ray:n Mansikka -hedelmäpelin ystäville on Gold Rush -hedelmäpeli, joka on täsmälleen yhtä helppo pelattava, mutta joka tarjoaa paremmat voitot.


Senttipotti

Senttipotti on hyvin yksinkertainen, mutta mukaansa tempaava hedelmäpeli. Kolmen rullan ja yhden linjan peliä on helppo pelata, sillä sen ainoa erikoisominaisuus on tuplaus.

Yksinkertaisuudestaan huolimatta täysin Ray:n Senttipottia vastaavaa hedelmäpeliä ei netistä löydy. Se, mitä Senttipotin ystävien kannattaa netissä pelata, riippuu siitä mistä Senttipotissa pitää:
Jos pidät Senttipotin yksinkertaisuudesta, kokeile Gold Rush -peliä.
Jos pidät tuplaamisesta, kokeile Jackpot 6000 -peliä.


Pohjantähti / Pohjanstara

Pohjantähti / Pohjanstara (Pohjanstara on sama peli isommalla voitolla) on astetta monipuolisempi peli kuin vaikkapa Senttipotti. Pohjantähti on kolmen kiekon ja yhden voittolinjan hedelmäpeli, jonka erikoisuudet ovat jokerimerkki ja tuplaus.

Netissä ei ole täsmälleen Pohjantähteä vastaavaa peliä, joten joudut valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta mieleisesi:
Jos pidät Pohjantähdessä sen yksinkertaisuudesta, kokeile Gold Rush -hedelmäpeliä.
Jos pidät jokerimerkeistä ja tuplauksesta, kokeile Jackpot 6000 -hedelmäpeliä.