Keno-pelit

ruletti super 200kuva

Jackpot-keno näyttää, miksi rahapelit ovat parhaimmillaan netissä. Suomenkielinen Jackpot-keno -nettipeli tarjoaa täysin toisenlaiset voitot kuin mihin suomalaisissa keno-automaateissa on totuttu.

Jackpot-kenossa valitset 1-10 numeroa ja haluamasi panoksen. Sitten vain peli käyntiin ja jännittämään. Ja jännitettävää todella riittää: Napsauta kiinni 10 numeroa yhden euron panoksella niin voitat 10 000 euroa!

Suosittelemme kokeilemaan Jackpot-kenoa Mr Greenissä, joka on laadukas ja turvallinen suomenkielinen pelisivusto.

Pelaa Jackpot Kenoa >


Ray:n kenot

Keno 40

Keno 40 on Ray:n perinteinen perus-keno, jossa ei ole sen kummempia ihmeellisyyksiä Pelissä valitaan 2-10 numeroa väliltä 1-40. Päävoitto on niukahko 50 euroa.

Jos haluat pelata vastaavaa, mutta voitoiltaan parempaa kenoa netissä, suosittelemme kokeilemaan Jackpot-keno -nettipeliä. Toisaalla pelin paremmaksi versioksi taas on arvioitu keno 80.


Numerokeno

Perinteinen keno-peli. Numerot valitaan väliltä 1-40. Valita voi korkeintaan 10 numeroa. Päävoitto 50 euroa ja ainoa erikoisuus on pikapeli, jota tietenkään yksikään itseään kunnioittava kenon pelaaja ei käytä – puolet pelin huvista kun on omien onnennumeroiden valinta.

Numerokenon voitot ovat pienet, eikä pelissä ole jättipottia. Netissä voi pelata monia huomattavasti parempia Kenopelejä, joista hyvä esimerkki on Jackpot-keno.


Hunajakeno

Hunajakenossa on todella hauskat grafiikat, ehkä jopa hauskimmat grafiikat kaikista Ray:n automaattipeleistä, mutta itse peli on täsmälleen sitä samaa kuin muutkin Ray:n kenopelit: numerot valitaan vaihtoehdoista 1-40 ja valita voi korkeintaan 10 numeroa. Päävoitto on sentään 100€ €, eli enemmän kuin Numerokenossa tai Keno 40:ssä.

Vaikka Hunajakenon jättipotti onkin ihan kunnioitettava Ray:n mittarilla, niin netissä sillä ei pötkitä pitkälle. Jackpot Kenon perusvoitot ovat samaa luokkaa ja jättipotti yli kymppitonnin!