Jokeripokeri

jokeriopokerikuva

Ray:n Jokeripokeri on suomalaisten eniten pelaama pokeriautomaatti, eikä ihme: jokerin lisääminen pakkaan tekee pelistä selkeästi Ässäpokeria monipuolisemman.

Netissä Jokeripokerin ystävät pääsevät todella mehukkaiden apajien äärelle: netin Jokeripokerit tarjoavat niin isot voitot, ettei niihin Suomessa ole totuttu. Värisuoralla voittaa 4 000 -kertaisesti, eli jo 0,20 € panoksella voi voittaa melkoisen muikeat 800 euroa.

Suurempien voittojen lisäksi myös voittoluokat ovat anteliaampia: Ray:n pelissä voittaa vasta kahdella parilla, netissä voittaa jo kuningasparilla tai paremmalla. Eron todella huomaa pelatessa: voittoja napsuu kohdalle huomattavasti useammin.

Tuplaamaankin netissä pääsee, tosin hieman erilaisella (ja permmalla) tavalla kuin Ray:n Jokeripokerissa. Iso tai pieni -tuplauksen sijaan netissä arvataan kortin väri. Tilanne on oikeasti täsmälleen fifty-fifty, sillä pakkaan ei ole laitettu “seiskoja”, eli koneelle automaattisen voiton tuovia kortteja.

Hyvä paikka tutustua netin Jokeripokeri-peleihin on luotettava, suomenkielinen Mr Green -pelisivusto, jossa voit valita oman suosikkipelisi useista vaihtoehdoista.

Pelaa Mr Greenissä >